Ons hele leven zou muziek zijn als we op elk ogenblik de juiste tonen zouden kunnen vinden (John Ruskin)

 

 

Dank je Anji voor die mooie wensen.

Koorweek-end 2018 -2019

OPGELET: De data voor 2018 zijn aangepast: on weekend gaat door op 1 en 2 december 2018 (en NIET op 24 en 25 november 2018 zoals eerder vermeld).

In 2019 is er geen verandering, het blijft 28 en 29 september 2019.

 

 

Twee nieuwe e-mail address

Als je een mail naar alle actieve zanger wilt sturen gebruik dan gewoon leden@florilegium.be en uw mail vertrekt direct naar de 25 e-mail addressen. Hier vindt je de lijst van wie opgenomen is in die distributielijst.

Hetzelfde bestaat nu voor de beheerders. via beheerders@florilegim.be wordt uw mail naar de huidige beheerders opgestuurd (Fried, Inge, Anji, Nancy, Dirk en Simon)

Nieuwe richtlijnen voor de zangers

De voorgestelde nieuwe versie van de richtlijnen voor zangers, gebaseerd om ons huishoudelijk reglement die goedgekeurd werd door de Algemene Vergadering op 31 augustus 2017 is dus vanaf nu geldig voor iedereen.

Florilegium hk

Florilegium hk

Wil je iets delen met de andere koorleden of bezoekers van deze site, stuur mij dan uw teksten... Klik hier en ik vind wel een plaats op de site om die te publiceren...

Vergeet niet jezelf in te schrijven op onze nieuwsbrief. Zo kan ik uw gegevens ook opnemen in de groep "zangers" van onze mailinglist.

Leden_Bkg